COMUNICADO OFICIAL DE ZIKUTA


Os dejamos el comunicado que el grupo ZIKUTA ha colgado en la página de RADIKAL RECORDS,
 http://www.radikalrecords.net/. Después de mucho tiempo siguiendo las noticias, conciertos y videos de esta banda creiamos necesario difundir esta noticia.

 Un saludo para ZIKUTA y gracias por todo lo que nos han dado.

666hardmusic
-------------------------------
Comunicat oficial de ZIKUTA (1-2-12)
Companys/es,

ZIKUTA no hem estat mai una banda avesada a fer comunicats oficials i avui ha arribat el moment de fer-ne un i, malauradament, és un comiat.

Quant als motius i els responsables de la situació, n’hi ha molts i no n’hi ha cap de definitiu. La qüestió és que després de l’aturada de l’any passat arran de les operacions i lesions solapades que vam patir, la tornada als assajos no ha estat l’esperada i la il·lusió havia desaparegut del local. La tornada a l’escenari del mes de novembre no ens va fer revifar i aquell quedarà com a últim concert.

Per altra banda, ZIKUTA s’ha quedat amb temes a mitges, amb projectes pendents i amb la sensació que el problema som nosaltres i no el projecte político-musical que duiem entre mans. Per tot plegat, deixem la porta oberta a poder continuar el projecte més endavant amb part de la formació actual i, segurament, sota un nou nom, però això només el temps ho dirà.

Pel que fa a la nostra relació amb RADIKAL RECORDS, l’únic que podem fer és treure’ns el barret davant d’ells, com a discogràfica i com a persones. Ells ens van donar una oportunitat i sempre ens han transmès la seva confiança en nosaltres. Mai no els podrem agrair prou el que han fet per la banda. Raül, gràcies per tot i perdona’ns per totes les molèsties que t’hem pogut ocasionar durant aquests anys.

Durant aquest temps hem après moltes coses, hem compartit escenari i experiències amb bandes brutals, hem conegut molta gent i molts espais. En resum, ens enduem molts bons records i tenim imatges i sons gravats per sempre a la memòria.

Finalment, a la gent que ens ha fet costat i ens ha seguit durant aquest temps; als mitjans que s’han fet ressò de la nostra tasca; als col·lectius que han comptat amb nosaltres; als locals que ens han donat l’oportunitat de tocar-hi; a tots els que ens han donat un cop de mà; un cop més, a RADIKAL RECORDS i, evidentment, a les nostres famílies, a tots vosaltres i a algú que segur ens oblidem: GRÀCIES, sense vosaltres no hagués estat possible aquest viatge!

ZIKUTA mantindrem operatiu el perfil del Facebook, però canviarem l’adreça de correu electrònic, si algú vol contactar per qualsevol cosa amb nosaltres pot fer-ho a: zikuta.cat@gmail.com.


Salut família!





Sant Cugat del Vallès, 22 de gener de 2012
-------------------
info:http://www.radikalrecords.net/

Comentarios